Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 januari 2012 14:57 av Intresserad

Helt rätt

Intressant med ny tränare.
Du har helt rätt att det kanske är extra svårt att få spelare till vendel, men det är nog många klubbar som sitter i samma läge.
Då är det ännu viktigare att jaga spelare, för dom som är ansvariga för det i klubben.
Ja menar finns ju klubbar i närheten av vendel i div 4 ex, finns ju folk med körkort, vore ju synd om det inte blev nåt lag.
Och man vill ju inte vara helt beroende av ett farmarlag.

16 januari 2012 09:51 av jekkan

fortsättning..

..som sagt så det är på spelarfronten som det just nu ser lite tunt ut. Därför togs beslutet att ha kvar farmaravtalet med Månkarbo och vi tränar även under januari ihop med dem. Onsdagar, Fredagar och Söndagar! Och tillbaka till de här med spelare så är väl just att vi spelar och tränar i Vendel som är lite olockande. Nu ligger ju klubben Rex där, så det är ju som det är, men det är också de som gör att man inte lockar speciellt mycket spelare. Men än tänker vi inte ge upp!

16 januari 2012 09:39 av jekkan

Till er som undrar

Hej både "fotbollsintresserad och supporter".
Det vi vet nu i nuläget är att; vi har en trupp på 10 spelare, varav två målvakter. Vi har gjort ett tapp på Lisa H, Amanda Ö, Frida E och sen har vi Charlotte S på säsongsarbete i fjällen för tillfället. Vi har ju dock fått en ny tränare i form av Stefan Svensson som senast tränade Knivsta dam. Stefan har hittills gjort ett bra intrycker som förstärks under varje träning skulle jag säga. Han har bra tankar om hur vi ska spela och är noggran.

10 januari 2012 15:14 av Fotbollsintresserad

Tack

så mycket för svaret. Tappat spelare har man ju tydligen så jag förstår det behövs några nya, och som sagt var det ju Månkarbo som sköt till lite folk förra året..iaf på bänken =) Spännande att se vad som händer, och håller tummarna för att rex-tjejerna kan fortsätta sitt spelande.

9 januari 2012 12:28 av Supporter

Ser inte bra ut

Verkar inte hända nånting, en ny tränare men man har inget lag. Man behöver ju säkert 5-6 spelare för att få ihop ett lag, Och dom flesta lag har ju redan sina lag klara. Men man har ju inte värvat nån spelare på flera säsonger nu...
Så det är inte så konstigt att man nu står utan ett lag.
förra säsongen levde man ju på konstgjord andning tackvare månkarbo.

Känns som organisationen inte hängde med lagets framgångar, Synd när man hade en bra grund. Dock borde man ju meddela spelarna snart...

8 januari 2012 17:03 av Fotbollsintresserad

Hej!

Vad händer med damlaget detta år? Fortsätter man som förut, med samma tränare, tar någon annan över, kommer laget finnas kvar? Många tappade spelare? Lite dåligt med info på hemsidan eller också är jag väldigt dålig på att leta.

2 oktober 2011 20:59 av Jekkan

Årsavslut

Poängligan är fastställd och det är rätt klart vem som vann den, om man säger så :)
Ses imorrn brudar!

25 september 2011 16:12 av Roine A

Alla vägar...

Alla vägar bär till Rom, men det fanns ingen räls till Våla...
Tack för en spännande säsong Mats och tjejer och övriga medhjälpare. För ett tag sedan trodde jag inte att jag skulle få uppleva en direkt avggörande seriefinal i sista matchen. Imponerad av motståndet idag, men lämnar analysen. Återigen tack och lycka till i fortsättningen!

21 september 2011 22:32 av Ludde

Final div 3

Hej all tjejer !
Nu stundar en match mot Österväla på bortaplan
om ni fortsätter att spela erat eget spel är jag övertygad om att tre poäng kommer på Lördag
ni kommer att ha ett stort publikstöd från oss Rexare
Sen vill jag framföra ett stort tack till JEKKA för att hon har läst min information om planskötsel
Tack JEKKA
Orförande IK Rex

21 september 2011 11:43 av Jekkan

Härligt!

Bra Ludde :) tur att du fixar!

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info