Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
20 januari 2012 12:40 av Undrande

.

Supporter, Känns ju som att det verkligen är sista utvägen att slå sig ihop för att behålla div 3 platsen. Först lär man ju försöka få ihop 30 spelare för dom 2 lagen ska kunna spela vidare.
Med lite jobb går det säkert.

18 januari 2012 13:33 av Supporter

Blir det något lag?

Blir lite orolig när jag ser att ni är 10st spelare med 2st målvakter. Kommer ni spela i div 3 med det antalet? Trots att ni har hjälp av Månkarbo måste det bli väldigt svårt att dra runt 2st lag. Vore det inte bättre att ni slog ihop båda lagen och spelar i div 3?

17 januari 2012 21:26 av Jekkan

Fortsättning

Rex kunna vara ett eget lag och kunna känna trygghet. Trygghet ger ju självkänsla och det generar i bättre spel och i sin tur vunna matcher etc. Så hade vi som är kvar fått välja hade vi ju gärna sett att vi hållit ihop laget ett år till (minst) med kanske nån till för bänken. Men där kommer man åter till småklubbarnas problem. Det finns inte tillräckligt att erbjuda i jämförelse med tex tierp, Sirius, huge, IFK Gävle, gusk osv!

17 januari 2012 21:20 av Jekkan

Förstår vad du menar

..men samtidigt hör jag att du inte riktigt förstår.
De tjejer som har ett riktigt intresse och kanske t om lite talang och utvecklingsintresse, de tjejerna finns ju inte i någon av de klubbarna. Och jag vet själv hur det var när man spelade i min förra klubb, fanns det chans att stanna och ta sig vidare med den klubben när man ligger i div 4, då stannar man. Men samtidigt håller jag med, de som har att värva till uppgift. De borde gräva hårdare som det ser ut just nu! För självklart vill vi i

17 januari 2012 14:57 av Intresserad

Helt rätt

Intressant med ny tränare.
Du har helt rätt att det kanske är extra svårt att få spelare till vendel, men det är nog många klubbar som sitter i samma läge.
Då är det ännu viktigare att jaga spelare, för dom som är ansvariga för det i klubben.
Ja menar finns ju klubbar i närheten av vendel i div 4 ex, finns ju folk med körkort, vore ju synd om det inte blev nåt lag.
Och man vill ju inte vara helt beroende av ett farmarlag.

16 januari 2012 09:51 av jekkan

fortsättning..

..som sagt så det är på spelarfronten som det just nu ser lite tunt ut. Därför togs beslutet att ha kvar farmaravtalet med Månkarbo och vi tränar även under januari ihop med dem. Onsdagar, Fredagar och Söndagar! Och tillbaka till de här med spelare så är väl just att vi spelar och tränar i Vendel som är lite olockande. Nu ligger ju klubben Rex där, så det är ju som det är, men det är också de som gör att man inte lockar speciellt mycket spelare. Men än tänker vi inte ge upp!

16 januari 2012 09:39 av jekkan

Till er som undrar

Hej både "fotbollsintresserad och supporter".
Det vi vet nu i nuläget är att; vi har en trupp på 10 spelare, varav två målvakter. Vi har gjort ett tapp på Lisa H, Amanda Ö, Frida E och sen har vi Charlotte S på säsongsarbete i fjällen för tillfället. Vi har ju dock fått en ny tränare i form av Stefan Svensson som senast tränade Knivsta dam. Stefan har hittills gjort ett bra intrycker som förstärks under varje träning skulle jag säga. Han har bra tankar om hur vi ska spela och är noggran.

10 januari 2012 15:14 av Fotbollsintresserad

Tack

så mycket för svaret. Tappat spelare har man ju tydligen så jag förstår det behövs några nya, och som sagt var det ju Månkarbo som sköt till lite folk förra året..iaf på bänken =) Spännande att se vad som händer, och håller tummarna för att rex-tjejerna kan fortsätta sitt spelande.

9 januari 2012 12:28 av Supporter

Ser inte bra ut

Verkar inte hända nånting, en ny tränare men man har inget lag. Man behöver ju säkert 5-6 spelare för att få ihop ett lag, Och dom flesta lag har ju redan sina lag klara. Men man har ju inte värvat nån spelare på flera säsonger nu...
Så det är inte så konstigt att man nu står utan ett lag.
förra säsongen levde man ju på konstgjord andning tackvare månkarbo.

Känns som organisationen inte hängde med lagets framgångar, Synd när man hade en bra grund. Dock borde man ju meddela spelarna snart...

8 januari 2012 17:03 av Fotbollsintresserad

Hej!

Vad händer med damlaget detta år? Fortsätter man som förut, med samma tränare, tar någon annan över, kommer laget finnas kvar? Många tappade spelare? Lite dåligt med info på hemsidan eller också är jag väldigt dålig på att leta.

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info