Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
27 januari 2012 09:09 av coach

cup

Tagga till nu tjejer så åker vi upp till tidnings cupen och gör en kanon tunering tillsammans samling tierp 1045

26 januari 2012 13:32 av jekkan

tips!

Och ni som har tips, råd eller namn på spelare som skulle behöva nya klubbadress får gärna antingen skriva här eller höra av er till Uffe Wennberg! Men använd som sagt gärna namn för att man ska ta de seriöst. Älskar när personer kan stå för sina åsikter och ha en vettig konversation. Sen spelar vi ju "Tidningscupen" nu på lördag med första matchen kl 13.00 också om det är någon som är intresserad. Och sen spelar vi också "Melinscupen" nästa helg 4/2 med första matchen kl 9.00!

26 januari 2012 13:26 av jekkan

verkar som att..

..jag är den enda som står för mitt tyck och tänk, i och med att ni som har kommentarer och åsikter, inte kan stå för dem blir allt något oseriöst. Och jag skulle väldigt gärna vilja veta vilka klubbar runt om som vi ska värva ifrån? Säger inte att det inte kan finnas talang i de div, de finns det garanaterat. De klubbar jag nämner har du helt rätt har högre div spel att locka med. men dom har hjälp av kommunikationer och större utbud av annat också där vendel inte har mycket att komma med.

23 januari 2012 09:27 av TF

Jadu

Håller med dig, ingen lösning att slå ihop dom 2 lagen. Alldeles för stor skillnad mellan div 5 och 3, det skulle resultera i att man åker ur div 3 rätt omgående.

De som är ansvariga verkar inte riktigt förstå att man inte har ett lag inför kommande säsong, hur kan man ärligt tro att det ska gå att låna in 4-5 månkarbo spelare varje match?? Alla andra verkar förstå de utom de ansvariga för dam sektionen??

21 januari 2012 14:00 av Fotbollsintresserad

Oj

Vilken diskussion det blev efter min fråga om vad som händer med Rex-dam. Roligt höra ni är igång och tränar.
Men det är nog inte så enkelt som nån tyckte, att göra ett lag av Rex o Månkarbo, för att spela i div 3. Tjejerna i Månkarbo har gjort stora framsteg genom hårt arbete och är ett tight lag som nog har som målsättning att spela upp Månkarbo i div 3, vilket jag hoppas de lyckas med.

20 januari 2012 12:52 av Undrande

forts

Jekkan, ditt resonemang stämmer ju inte alls, klart det finns blivande talanger i div 4,5. Ni har ju flera ex på detta, är ju så nya talanger kommer fram.
Sen dom klubbar du nämner har ju alla en gemensam sak, spel i div 1 och 2, klart dom blir attraktivare, men ni slåss ju inte direkt om samma spelare, dom värvar från div 2/3 medans ni måste värva från lägre divioner än er själva, är ju så allt går runt. Inget illa menat mot dig tycker bara det lät konstigt, håller tummarna för er :)

20 januari 2012 12:40 av Undrande

.

Supporter, Känns ju som att det verkligen är sista utvägen att slå sig ihop för att behålla div 3 platsen. Först lär man ju försöka få ihop 30 spelare för dom 2 lagen ska kunna spela vidare.
Med lite jobb går det säkert.

18 januari 2012 13:33 av Supporter

Blir det något lag?

Blir lite orolig när jag ser att ni är 10st spelare med 2st målvakter. Kommer ni spela i div 3 med det antalet? Trots att ni har hjälp av Månkarbo måste det bli väldigt svårt att dra runt 2st lag. Vore det inte bättre att ni slog ihop båda lagen och spelar i div 3?

17 januari 2012 21:26 av Jekkan

Fortsättning

Rex kunna vara ett eget lag och kunna känna trygghet. Trygghet ger ju självkänsla och det generar i bättre spel och i sin tur vunna matcher etc. Så hade vi som är kvar fått välja hade vi ju gärna sett att vi hållit ihop laget ett år till (minst) med kanske nån till för bänken. Men där kommer man åter till småklubbarnas problem. Det finns inte tillräckligt att erbjuda i jämförelse med tex tierp, Sirius, huge, IFK Gävle, gusk osv!

17 januari 2012 21:20 av Jekkan

Förstår vad du menar

..men samtidigt hör jag att du inte riktigt förstår.
De tjejer som har ett riktigt intresse och kanske t om lite talang och utvecklingsintresse, de tjejerna finns ju inte i någon av de klubbarna. Och jag vet själv hur det var när man spelade i min förra klubb, fanns det chans att stanna och ta sig vidare med den klubben när man ligger i div 4, då stannar man. Men samtidigt håller jag med, de som har att värva till uppgift. De borde gräva hårdare som det ser ut just nu! För självklart vill vi i

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info