Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
3 mars 2012 11:45 av Micke

:(

Tråkigt.

Roine, det var inte från toppen i div 3 till öken på ett halv år,på 2 säsonger i div 3 har man förlorat spelare säkert 6-7 spelare, ingen ny har kommit in. redan förra säsongen med farmar avtalet som sista räddning. Detta är väl mycket för att ingen i föreningen har gjort nånting på flera säsonger, "bara spelat på" och trott att det ska lösa sig själv. Var inte först vid nyår man började fundera på nya spelare, då var det redan försent ju.

3 mars 2012 01:17 av supporter

Vad händer

Vad tar dom spelare som vill fortsätta vägen??

2 mars 2012 19:06 av Roine A

Det var alltså så otäckt...

Från toppen i div III till total öken på mindre än ett halvår. Hur kunde det ske?

5 februari 2012 19:20 av Roine A

Bloggglädje också

Gläds med era framgångar i helgen och hoppas att det inte är så otäckt med laget som det verkar på bloggen. Borde väl veta vem som är coach, men du lyckades ju tagga som sagt...

27 januari 2012 09:09 av coach

cup

Tagga till nu tjejer så åker vi upp till tidnings cupen och gör en kanon tunering tillsammans samling tierp 1045

26 januari 2012 13:32 av jekkan

tips!

Och ni som har tips, råd eller namn på spelare som skulle behöva nya klubbadress får gärna antingen skriva här eller höra av er till Uffe Wennberg! Men använd som sagt gärna namn för att man ska ta de seriöst. Älskar när personer kan stå för sina åsikter och ha en vettig konversation. Sen spelar vi ju "Tidningscupen" nu på lördag med första matchen kl 13.00 också om det är någon som är intresserad. Och sen spelar vi också "Melinscupen" nästa helg 4/2 med första matchen kl 9.00!

26 januari 2012 13:26 av jekkan

verkar som att..

..jag är den enda som står för mitt tyck och tänk, i och med att ni som har kommentarer och åsikter, inte kan stå för dem blir allt något oseriöst. Och jag skulle väldigt gärna vilja veta vilka klubbar runt om som vi ska värva ifrån? Säger inte att det inte kan finnas talang i de div, de finns det garanaterat. De klubbar jag nämner har du helt rätt har högre div spel att locka med. men dom har hjälp av kommunikationer och större utbud av annat också där vendel inte har mycket att komma med.

23 januari 2012 09:27 av TF

Jadu

Håller med dig, ingen lösning att slå ihop dom 2 lagen. Alldeles för stor skillnad mellan div 5 och 3, det skulle resultera i att man åker ur div 3 rätt omgående.

De som är ansvariga verkar inte riktigt förstå att man inte har ett lag inför kommande säsong, hur kan man ärligt tro att det ska gå att låna in 4-5 månkarbo spelare varje match?? Alla andra verkar förstå de utom de ansvariga för dam sektionen??

21 januari 2012 14:00 av Fotbollsintresserad

Oj

Vilken diskussion det blev efter min fråga om vad som händer med Rex-dam. Roligt höra ni är igång och tränar.
Men det är nog inte så enkelt som nån tyckte, att göra ett lag av Rex o Månkarbo, för att spela i div 3. Tjejerna i Månkarbo har gjort stora framsteg genom hårt arbete och är ett tight lag som nog har som målsättning att spela upp Månkarbo i div 3, vilket jag hoppas de lyckas med.

20 januari 2012 12:52 av Undrande

forts

Jekkan, ditt resonemang stämmer ju inte alls, klart det finns blivande talanger i div 4,5. Ni har ju flera ex på detta, är ju så nya talanger kommer fram.
Sen dom klubbar du nämner har ju alla en gemensam sak, spel i div 1 och 2, klart dom blir attraktivare, men ni slåss ju inte direkt om samma spelare, dom värvar från div 2/3 medans ni måste värva från lägre divioner än er själva, är ju så allt går runt. Inget illa menat mot dig tycker bara det lät konstigt, håller tummarna för er :)

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info