Hoppa till sidans innehåll

Segertåget uppe på rälsen igen

01 AUG 2009 17:25
Sommaruppehållet är över och damlaget är tillbaka som segrare. Efter träningsläger på Gräsö, match mot Norrskedika och en träningsvecka hemma på Ottars, segrade damlaget i Kung Ottars Minne.
  • Skapad: 01 AUG 2009 17:25

 

En bild säger mer än tusen ord? Kommentarer överflödiga. Etta i Kung Ottars Minne!           (Foto: David Blomster Arbetarbladet)

Vägen dit: Seger mot Film, Vattholma och TÖFF i gruppen. Seger efter straffar i semifinalen mot Ullfors. Final mot Tierp, segerreceptet: straffar också denna gång.

 

Precis som damlaget har sidan haft sommaruppehåll och inte uppdateras sedan den snöpliga helgen med Kommuncupen. Här kommer en kort redovisning om vad som hänt!

 

För att sudda ut slogan "sämst i kommunen" har inte bara damlaget haft sommarledigt som vissa andra lag (herrlaget), utan också tränat (det ryktas om att en del plockat blåbär också, men hurvida det stämmer låts vara osagt).

 

Veckan med träningsläger startade med ett pass måndag och ett pass onsdag hemma på Ottars innan vi for över till Gräsö. Träning torsdag, fredag och lördag. 

Träningsmatch mot Norrskedika på fredagskvällen och vinst med 4-2. Rex var bättre än Norrskedika, terriern var mest arg (utdrag ur konversation innan match lät: "skit i dom andra, kolla! de är fula, vi ska kötta ned dom), Johan höll på att bli utvisad igen, Chrille spelade som yttermittfältare och lyckades nudda motståndarspelare betydligt fler gånger än bollen, Uffe på linjen och domaren var kanske överrens en gång under matchen- osäkert om när det kan ha inträffat dock.

 

I övrigt kan sägas från träningslägret att damlaget intog en av Öregrunds uteserveringar fredagkväll, vi sjöng mer högt än fint, tror jag vi kan vara överrens om! Om det är någon som behöver korregrafi till någon låt är Tilda duktig på danser med änglar.  

Avslutningvis, vad gjorde alla kottar i kuddarna?, Lisa vet du? 

 

Serien drar igång på måndag! Vi är beredda!

 

Skribent: Mikaela Sundbaum

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info