Hoppa till sidans innehåll

Höstfest och stort jubel

02 NOV 2009 15:21
Det fanns all anledning att fira när det var dags för den årliga höstfesten. Damlaget vann division 4 västra. Herrlaget stod som seriesegrare när division 5 norra summerades. Klubben fyller 100 år.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2009 17:47

"Hej här kommer segertåget.." (den låten kan inte höras för många gånger).

Guldhattarna var på och 140 personer var anmälda till höstfesten på bygdegården i Husby. Mat, prisutdelningar och dans natten lång.

Priset till årets viktigaste spelare i damlaget tilldelades skyttedrottning, Lisa Hägglund, som i år stänkt i 24 baljor!

Inte oväntat var det Amanda Wennberg som tog hem priset: årets träningsflit. 93 träningar tränade hon av 94. Imponerande! Anledningen till den missade träning sägs vara någon annan än hennes ;)

(Att herraget sägs ha tränat runt 60 träningar går inte att undvika att ta med i detta sammanhang, men inom parantes för att på så sätt slippa det onda ögat..)

 

Det delades också ut fler priser på den alternativa prisudelningen. Årets citat hade tilldelats Sara Sjöberg i Ullfors: "Långbollskungarna från Vendel", men hon kunde inte delta. Men det var en del andra personer som prisades.

 

Joss fick en burk blåbärssylt efter att ha missat en träning under träningslägret i somras då hon var ute i skogen och plockade blåbär.

Uffe fick en skiva med sin favoritlåt som han spelade hela uppvärmningen mot Alunda. Den finns att lyssna på under sidan "Vendelgrodor och annat"

Emma fick simpuffar efter att ha problem med styrkeövningen "ryggsimmet"

Lelle fick kondomer efter ha sagt att hon äger en FUCK-väska

Matilda fick ett hundben eftersom hon kallas terriern

 

På söndag drar träningarna igång igen!

Äntligen =)

Skribent: Mikaela Sundbaum

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info