Hoppa till sidans innehåll

Förkrossande seger mot Våla

23 AUG 2009 21:37
Tvåan i serien, Östervåla kom på besök på Ottars och fick åka hem med 5-0 i baken.
  • Skapad: 23 AUG 2009 21:37

Laguppställningen hos både hemmalaget IK Rex och Östervåla var svår att höra då Uffe mest gav ifrån sig bip(!) innan matchstart. Men match blev det.  

Bottennappet från tisdagen i Alunda var glömt och ledningsmålet kom tidigt. Domaren blåste straff, en billig sådan, Joss tackade och tog emot. Säker som alltid och 1-0 var ett faktum.

Lillesyster Jessica hade sedan uppvisning då hon gjorde 2-0, mottag och chipp över försvararen för att avsluta med att lobba över målvakten. Vid 3-0 var det också Jessica som höll sig framme och nickade in Lisas väl slagna hörna.

Östervåla var inte alls ofarliga och spelmässigt hade man minst lika mycket som hemmalaget, men de gånger inte försvaret klarade ut det så fanns en säker Christel i målet att tillgå.

I andra halvlek var det inte domaren som svarade för en bjudning, utan målvakten hos bortalaget och Lisa kunde göra 4-0.

Slutresultatet fastställde Jessica på passning från Josefine Holmgren - vi var flera som hörde att Holma ropade på Lisa som då blivit utbytt, men vad gör det när passning var så pass bra? ;)

Iövrigt ska sägas att en av "långbollskungarna" sköt sönder fönsterrutan på damernas bollförråd. Jag som undertecknad tar på mig det och har att säga till mitt  försvar: att som mittback får man rensa och att det finns en anledning till att jag spelar just på denna position.

 

Kul med så mycket folk på Ottars! Vi har nu skaffat oss ett bra utgångsläge för resterande matcher denna höst och nästa söndag besöker vi Bruksvallen för att matcha mot Söderfors!

 

 

 

  

Skribent: Mikaela Sundbaum

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info