Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

En påse nötter?

08 MAJ 2010 19:39
Regn, blåst, hård och ojämn plan. Och just det, tre poäng! =)
  • Skapad: 08 MAJ 2010 19:39

Lagga-Långhundra - IK Rex

Det var inte bra, inte någonstans tror jag, det var en dålig match, men tre nya poäng. Och vad jag vet så är det ju poängen vi vill åt.

En svårspelad, ojämn plan och med rejäl vind snett från sidan gjorde sitt till då det inte bjöds på någon fotboll av hög klass.

Det blåklädda hemmalaget öppnade bäst, visade bäst vilja och var hetare. Men det var Jessica Eriksson som gjorde 0-1 till gästerna genom att lobba bollen över hemmalagets målvakt. Orättvist där och då, men sätt till hela matchen så var det IK Rex som skapade flest chanser och var mest värd tre poäng. Fler mål bjöds inte publiken på och nykomlingarnas tränare kunde vara nöjd med tre nya poäng:

−Det viktiga till en början i serien är att vi tar poäng och är med, ju bättre planerna blir, ju bättre kommer vår anfallsfotboll att bli.

Försvarsmässigt gör hela det grönklädda laget en okej insats, i övrigt finns mer att önska. 

 

 

Dagens bästa kommentar kom från tränare Mats Ericsson: "Vi spelar som en påse nötter och ändå tar vi ledningen"

 

Dagens bästa konversation hade Osten med sig själv: "Det står på tvätt- och fikalistan att man ska tvätta och ha fikat vid samma match. Jag hade ju fikat nu. Ska jag ha tvätten då?"

Svar: JA.

 

Dagens bästa segervrål (obs partisk domare): Crille och Mikaela är ett radarpar vad det gäller sång. Äntligen! återförenade säger jag.   

Skribent: Mikaela Sundbaum

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info