Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Sjunde raka

07 JUN 2010 22:19
Det finns ingen bättre rubrik än att rada upp våra segrar! 1-0 mot Rimbo hemma.
  • Skapad: 07 JUN 2010 22:19

                                         SEGERTÅGET!!!

 

 

Rimbos tränare Tommy Karlsson svarade innan matchen på vad han visste om IK Rex: "Laget jobbar stenhårt för varandra och så har man två forwards som gör mål på allt.".

Jag tror inte Rimbos tränare har ändrat sin uppfattning speciellt mycket nu efter matchen.

Gästande Rimbo är det bästa laget som besökt Ottarsborg denna säsong och de grönklädda fick bekänna färg ordentligt, framförallt sattes försvarsspelet på prov under måndagskvällen. Andra halvlek ägnades i princip bara åt att försvara sig från hemmalagets sida. 

 "Det kändes som om jag bara sprang och sprang och försvarade mig, jag tror inte jag passade framåt fler än fem gånger idag" sa lagkaptenen och innermittfältaren Anna Harju efter matchen.

Första halvlek var från Rex sida mycket bättre första 45 minuter i tidigare matcher. Den här gången var man med från start och tur var det då motståndet var tufft. 1-0 kom i slutet av den första halvleken. Lisa Hägglund serverar forwardskollegan Jessica Eriksson en djupledsboll, Jess bryter elegant in och rullar bollen i nät bredvid deras målvakt.

Bästa chansen från gästernas sida är en ribbträff, men något mål blir det inte för Rimbo och man får åka poänglösa från Ottars. Chrille "med mesta basröst i hela laget (tränarna inklusive)" var på tå i hemmamålet och efter matchen kunde hon konstatera att både hennes och tränarens Mats Ericssons röst var på väg att försvinna.   

"En mycket stark kämpainsats av hemmatjejerna, ett stort extraplus till Jessica Eriksson" skriver Arbetarbladet i tisdagens tidning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skribent: Mikaela Sundbaum

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info