Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Kryssade i en tidig seriefinal

12 JUN 2011 21:46
Fanna BK- IK Rex 1-1
  • Skapad: 12 JUN 2011 21:46

När damlaget kom till Fanna IP idag hälsade deras tränare på Mats: "Vi får se om du blir utvisad idag igen" =)

Det blev han inte. Han var mest hes efter matchen. Ändå påstår han att Fannas tränare skrek mer än honom, svor mer om att det var flickfotboll och skrek hårdare ord (läs; håll käften) till sina egna spelare. Däremot så påstår Mats att de kommer bra överens fast det oftast tycker helt olika, "han har humor"

Det verkar ha varit en rolig match vid sidan av planen. 

På planen då?, tjaa.. Fanna satte tidigt press på IK Rex i toppmötet. Ett hemmalag med medvind och med ett bättre spel tar ledningen i den 10:e matchminuter, målet kommer på straff. Domaren anser att Joss tar med handen, men Joss blir inte utvisad och får inte heller kort så lillasyster har fortsatt ensam ledning i kortligan. IK Rex bästa chans i första är en frispark. 

I andra halvlek har Vendeltjejerna vinden med sig och börjar bättre. Kvitteringen kommer inte helt ologiskt, det är Jessica Linde som i hörnet på straffområdet drar till med vänstern efter en misslyckad Fanna-rensning. 53 minuter av matchen har då spelats. Fanna skapar fler chanser än oss att avgöra matchen på, men Sara är bra med i målet. 

Vi får vara nöjda med en poäng idag!

 

Skribent: Mikaela Sundbaum

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info