Hoppa till sidans innehåll

Firade serieseger med ny vinst

06 SEP 2009 10:05
Publikfest på Ottars då damlaget bärgade ny seger mot Enköping.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2009 10:33

Omkring 200 personer hade samlas på Ottars och hyllade damlaget innan matchen hemma mot Enköping. Det mesta tyder på att den större skaran av publiken var där av annan orsak, den årliga brännbollsturneringen, men applåderna löd lik väl innan matchstart.

I första halvlek visade IK Rex varför man placerar sig överst i årets division 4 västra. Bakåt var det stabilt och framåt var spelet stundtals bländande. Bra passningsspel och tränaren Johan Lundén var nöjd med prestationen första 45 minuterna ocvh halvtidsresultatet 3-0:

- Vi spelar riktigt bra i första halvlek, man väntade på att målen skulle komma, sen vette sjutton vad som hände, känslan är att vi blir alldeles för bekväma.

 

Ja, matchen fick en annan bild i andra halvlek, passningsspelet fungerade inte lika bra och bakåt var det heller inte lika vattentätt som tidigare. Enköping reducerade till både 3-1 och 3-2, innan slutlligen Josefine Holmgren kunde kliva fram och punktera matchen till 4-2.

 Konstatera kunde vi göra att linjeman denna gång var överrens med domaren om alla (!) domslut matchen igenom. Håkan klarade sig klanderfritt på linjen, vilket inte har visat sig vara en lätt uppgift sett till tidigare matcher!

 

Lagbild, segertåg, smörgåstårta, fotboll på Heden för att se Strömsberg ta klivet upp i division 2, förfest på Fiskvägen med guldhattar (tack också till Holmas pappa för nagellacket) och sedan fest natten lång i Gävle!

 

Seriesegrare 2009!! Kan inte skrivas för många gånger...  

Skribent: Mikaela Sundbaum

Postadress:
IK Rex - Fotboll
Vakant, Ottarsborg 105
74895 Örbyhus

Kontakt:
Tel: 018337060
Fax: 018337060
E-post: [saknas] Information

Se all info